"Родина-Хасково" АД

Наша мисия е да реализираме Вашите идеи! Гъвкави технологични решения, съобразени с нуждите на Вашето производство.

Акционерно дружество "Родина-Хасково"

Ние сме динамично-развиваща се компания, дългогодишен лидер в производството на машини и съоръжения за хранително вкусовата, винарската, пивоварната и млекопреработвателната индустрии.

Трупаме своя опит вече над 70 години, за да предложим на своите клиенти висококачествени производствени решения, съобразени изцяло с нуждите и спецификите на тяхното производство. Наша мисия е да изграждаме проекти, които се отличават с качество, иновативност и отношение към всеки детайл.

Портфолио ни от услуги включва всички технологични етапи - от изготвянето на проекта, до неговото въвеждане в експлоатация, транспорт, гаранционен и извънгаранционен сервиз. Като оборудваме и обслужваме с еднаква отдаденост както различни по мащаб изби и ферми, така и големи индустриални производства.

Качество признато от водещи производители на международните пазари

АД „Родина – Хасково“ работи по най-високи световни стандарти от гледна точка на производителност, иновативност и качество и има дългогодишни, утвърдени позиции на чуждестранните пазари като осъществява износ в над 20 страни по целия свят. Продукцията на компанията е отличена с 12 награди от международното изложение Златен Лъв.

Сертификати / Гарант за качество

Производство

АД “Родина –Хасково” е профилирано в производството на различни видове съдове и аксесоари, предназначени за всички технологични етапи в сферата на винопроизводството, пивоварството и млекопреработването. Предприятието е и първият производител у нас и един от малкото на българския пазар в момента, които произвеждат ротационни ферментатори с вместимост 550 хектолитра, вертикални ферментатори - с обем 1000 хектолитра, хидравлични преси за грозде с вместимост 300-800 литра.

Ние сме Вашият доверен партньор, когато желаете да:

Обновите технологичната база или да разширите обема на своето производство.

Наша мисия е непрекъснато да увеличаваме асортимента на производствените решения, които предлагаме, за да удовлетворим максимално нуждите на всеки клиент. С еднаква отдаденост обслужваме както бутикови ферми, винарни и пивоварни, така и големи индустриални производства.

Изградите нов обект по Европейски програми.

Част от нашето портфолио вече са десетки реализирани проекти по Европейски програми. Цялостното обслужване и пълния набор от услуги,  от проекто-консултанската дейност до имплементацията и сервизната дейност, са наш водещ приоритет.

Оптимизирате вашето производство.

При нас можете да получите консултация с най-утвърдени специалисти в  бранша и да Ви предложим иновативни и ефективни решения, които да подобрят показателите на вашето производство.

Направите профилактика или пълно обслужване на вече изградена технологична инфраструктура в изброените индустрии.

В АД „Родина-Хасково“ предлагаме гаранционен и извънгаранционен сервиз, за да са нашите клиенти спокойни в процеса на експлоатация на внедрените продукти.